PERSONALLOGISTICS    

Projectmanagement bij verhuis- en woonprojecten

Projecten

Een greep uit onze projecten:

T. Staehl, Groningen

Voor de heer Staehl hebben we een hele nieuwe functie aan zijn werkkamer gegeven. Zijn studie lag al jaren achter hem en hij deed er eigenlijk niets meer mee. Toch bleken de tijd en moeite die hij er ooit aan had besteed een sta in de weg om er afscheid van te nemen en verder te gaan met een nieuwe tijdsbesteding waar hij veel meer voldoening uit haalt. 


Samen zijn we er in geslaagd met respect voor het oude een compleet andere werkkamer te maken waarin hij fysiek en mentaal ruimte heeft voor nieuwe bezigheden.  

 

"Als neerlandicus trok ik me graag terug in mijn kamer die steeds meer leek op een bibliotheek. Maar al die boeken kwamen op me af en de titels zorgden voor een overvloed aan herinneringen en verhalen. Ik zat er steeds minder graag, terwijl ik de ruimte goed kon gebruiken voor het zilversmeden waarmee ik net begonnen was.  

Ik heb Personal Logistics in de arm genomen om mij te helpen van dromen naar doen te komen. 'Loslaten' en weggooien kan iedereen, maar een goed plan maken dat recht doet aan mijn nieuwe wensen is een vak apart. Door de aandacht en goed gedoseerde begeleiding van José voel ik mij weer prettig in mijn kamer. Chapeau! "

"Ik wil je heel erg bedanken voor álles wat je voor mij en P. hebt gedaan!" S.

De Heer en mevrouw H., Zuid en Noord-Holland

De Heer en mevrouw H. moesten door ernstige fysieke beperkingen enkele keren verhuizen van het ene naar het andere verpleegtehuis. 


Ze wisten wel wáár ze naar toe wilden, maar tussen droom en daad zaten wetten in de weg en veel praktische bezwaren. Na drie noodgedwongen verhuizingen waren ze uiteindelijk in een dorp in Noord-Holland helemaal op hun gekozen plek. 

Mevrouw L.B. te S

Na 10 keer verhuizen in 30 jaar kon ze echt wel dozen inpakken en organiseren. 


Maar wat moet je als je na het wonen in een hoekhuis met ruime tuin, gelijkvloers én kleiner gaat wonen, en af wilt van de administratieve last van 30 jaar?

“Het wegdoen van alle tuinspullen was niet moeilijk, maar wat doe je met 30 jaar administratie, deels keurig opgeruimd, deels ook niet? Ik vind dat geen inspirerende taak, de administratie werd al gauw een muur waar ik niet overheen kon kijken.....Wat moet je bewaren (belasting, contracten, etc.) en wat mag weg? Met veel enthousiasme, no-nonsense nuchterheid en kennis van zaken heeft José mij geholpen om een volle studeerkamer terug te brengen tot één lade met hangmappen! Fantastisch, ik ben er zó blij mee. Het is bovendien een logistieke les waar ik blijvend profijt van heb!"