PERSONALLOGISTICS    

Projectmanagement bij verhuis- en woonprojecten

Over ons


Consultants van Personal Logistics zijn ondernemend en hebben jarenlange werk- en levenservaring. 


Luisteren

Onze consultants luisteren in de eerste plaats naar uw wensen, naar wat u eigenlijk het liefste wilt. Ze zijn empathisch en halen de kern van uw woonwens naar boven.


Planning

Vervolgens maken ze van uw woonwens een logistieke planning. Soms betekent dat een simpele ingreep in uw eigen woning, maar vaker een verbouwing of een verhuizing. Onze consultants zijn oplossingsgericht, praktisch en hebben een netwerk dat ze kunnen inzetten voor uw project. Aannemers, makelaars, of verhuizers, het zijn altijd mensen of organisaties die zij vertrouwen.


Resultaat

Onze consultants zijn flexibel en resultaatgericht door jarenlange ervaring met projectmanagement. U bepaalt het budget en zij zorgen ervoor dat binnen hun mandaat geen grenzen worden overschreden. Ze weten als geen ander hoe weerbarstig een verbouwing of een verhuizing kan zijn. Als het eens tegenzit kunt u bij hen stoom afblazen en met ze lachen. Ze zijn stressbestendig en verliezen de planning niet uit het oog.

 

Betrouwbaar
Uiteraard zijn onze consultants betrouwbaar. Ze kunnen een Verklaring Omtrent Gedrag tonen. Uw privacy is een groot goed en is bij hen gewaarborgd.

 

Team

José Stijntjes 

José heeft 25 jaar gewerkt in de IT. Daarvoor heeft zij 5 jaar bij een bank en een aantal jaar als trainer communicatievaardigheden gewerkt.


Zij heeft onder andere grote outsourcingstrajecten met meerdere partijen tegelijkertijd getrokken, een kennisvereniging geleid -waarvoor grote events moesten worden georganiseerd- en een octrooi verworven op een instrument om veranderingsbereidheid te meten.


Zij is praktisch, enthousiast en vooral een mensenmens. Ze zet nu haar ervaring met grote en complexe projecten in voor u.


Professionaliteit


Eens per kwartaal organiseert Personal Logistics workshops voor haar consultants om ervaringen uit te wisselen en de professionaliteit te vergroten. 


Wilt u een consultant inhuren of wilt u zich aansluiten bij Personal Logistics? Als u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.